Intresseanmälan

Vill du bli en av oss?

Lämna gärna in en intresseanmälan (finns i lokalen) så hör vi av oss!

Just nu är vi på jakt efter:

Barnledare (Familjejympa och Junior Station)
Jympaledare
Receptionsvärdar

Lämna in din intresseanmälan i receptionen!

Vill du bli funktionär?

Funkis – världens viktigaste uppdrag

Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Du har tiden, engagemanget och lusten, och ett inspirerande värdskap/ledarskap. Du har varit medlem en tid, känner till och gillar vår träning och delar våra värderingar.

Det finns olika uppdrag man kan ha som funktionär. Alla uppdrag ger dig ett träningskort under den tid som ditt uppdrag varar.

  • Ledare / Instruktör - För att bli ledare hos oss går man igenom en rekryteringsprocess (innefattar uppvisning av ett minipass samt ett taktprov. Nästa steg är ledarutbildning, denna sker i två steg, steg ett går på Lillsved idrotthögskola på Värmdö. Steg två är beroende på vilken träningsform man ska rikta in sig på. När man blir ledare hos oss ålägger man sig att leda ett pass i veckan i två års tid (alt. två pass i veckan i ett år).
  • Värd - Som värd kan du antingen vara passvärd eller gymvärd. Du ålägger dig att vara värd 2h/v.
    Som passvärd assisterar du på ett pass, hjälper ledaren med musiken, hjälper till om någon behöver hjälpa, välkomnar motionärer, men du ser även över anläggningen, ser till att sopor är tömda och att det ser fint och välkomnande ut.
    Som gymvärd florerar du inne i gymmet, ser till att det är undanplockat och att det ser välkomnande ut. Du håller även rent på maskinerna, dammar och torkar av dessa. En viktig del för en gymvärd är att vistas inne på gymmet, att synas. Med ett leende och ett hej kommer man långt!
  • Receptionsvärd - Du är ansiktet utåt, du är den första som motionärer möter när de kommer till oss. Ett leende och ett hej gör att motionären känner sig sedd och välkommen. Du är den som får motionären att känna sig som hemma. I din roll ingång kassahantering, medlemssystem, boka/avboka pass/gyminstruktion, vara glad och trevlig m.m. Du är minst 18 år. Du ålägger dig att vara värd 2h/v. Inskolning sker i tre steg.
  • Styrelseledamot / förtroendevald - Som invald i Styrelsen så ålägger man sig att närvara på Styrelsemöten, ca 1 gg / månad. Extra insatt tid kan tillkomma.

Men alla uppdrag börjar med att man lämnar in en intresseanmälan!

Men det är inte bara jobb och måsten, det ger också en massa roligt. Fester och upptåg lite nu och då. Och så träning så klart! Och vad du än gör i föreningen så är du viktig. För det är du som gör föreningen.