Det är kul att träna genomtänkt och seriöst. Den synen på träning har våra instruktörer. De hjälper dig komma igång efter en skada, komplettera annan träning, komma i form eller peppa dig som tycker att det är jäkligt roligt att träna.

Som det passar dig

Vår målsättning är att du ska få hjälp när du behöver och på det sätt som passar dig. Därför har vi ett antal instruktörer och tränare i gymmet som kan stötta dig i din träning. Därför har vi också under de senaste åren satsat mycket på att utveckla och bredda vårt utbud och arbetssätt i gymmet. Allt för att du ska trivas hos oss.

Seriöst, inte allvarligt

Träningen går att variera i det oändliga på Friskis&Svettis, men en sak är alltid densamma. Nämligen den speciella och välkomnande känsla som vi hoppas ska göra att du trivs, oavsett hur van du är att vistas i en träningslokal. I våra gym är det seriös träning som gäller, utan att det blir för allvarligt. 

Tillgänglig instruktör

För att du snabbt ska få hjälp satsar vi stort på att ha många tillgängliga instruktörer. Tillgänglig instruktör betyder att det finns tränare på plats för att hjälpa dig utan att du behöver boka tid. De svarar på frågor, visar övningar, tipsar och peppar. Det är fritt fram och gratis. Använd dem!

Individuell instruktion

Individuell instruktion innebär att du bokar tid med en tränare/instruktör. Utifrån dina behov och mål får du ett träningsupplägg som ni tillsammans går igenom.

Personlig Tränare - PT

Tobias Nelvig är vår Personliga Tränare. Han hjälper dig med din träning, oavsett om du är en erfaren träningsmänniska eller om du är nybörjare. Han hjälper dig! Peppar dig! Får dig att vilja lite mer! Du bokar tid hos Tobias genom att kontakta honom direkt, antingen via mail eller på telefon 070-654 50 66. PT kostar extra utöver ditt träningskort. För priser se >>

Träning för äldre i gymmet

I gymmet kan du träna på alla möjliga sätt. Först och främst styrketräning, men också kondition och funktionella övningar för balans, rörlighet och stabilitet. Vill du träna med ett större program eller kanske ett lite mindre som komplement till din övriga träning, vill du träna tufft eller lugnt. Våra gyminstruktörer hjälper dig att skräddarsy ditt träningsupplägg.